Saunabarrel by Modis
nlenfrdeites

Wie is Saunabarrel by Modis® ?

Saunabarrel by Modis® is een Belgisch (Westvlaams) bedrijf dat sinds 2004 barrelsauna's produceert. De zaakvoerders staan in voor zowel de productie, de verkoop als de montage ter plaatse. Na 10 jaar activiteit ontvingen we van Unizo het 'Handmade in Belgium'-label : een erkenning dat wat we produceren ambachtelijk, degelijk en prijs/kwaliteit correct is.

Verder kennis maken kan bij ons te Tielt van maandag tem zaterdag op afspraak (0475 27 81 95). 

Wij zorgen er bij uw bezoek voor dat de saunabarrel (hout gestookt), opgewarmd is zodat u de sfeer van een hout gestookte ceder sauna kunt opsnuiven.

Privacybeleid.

Wat doet Saunabarrel by Modis® ?

Wij kopen Canadese rode ceder en verwerken deze in onze schrijnwerkerij te Tielt tot barrelsauna's. Naast deze ceder buitensauna's produceren wij ook barrelsauna's in knoopvrij thermowood.

Iedere saunabarrel wordt op bestelling gemaakt, zo verlenen we onze klanten totale keuzevrijheid qua lengte, indeling en afwerkingsdetails.

Wij verzorgen zowel de productie, verkoop als montage. Alleen op deze manier kunnen wij erop toezien dat onze klanten voldoende geïnformeerd worden en er een degelijk product afgeleverd wordt. 

Wenst u een saunabarrel bij uw vakantiewoning in het buitenland, dat kan. Wij (zaakvoerders) verzorgen zelf de montage ter plaatse en realiseerden reeds projecten in Zuid-Frankrijk (Dordogne, Provence,...), Noord-Frankrijk (Normandië, Picardië,...), Nederland (Goutum, Heerlen,...) en Oostenrijk. Ook in onze Belgische Ardennen zijn tal van vakantiehuizen uitgerust met een barrel sauna (Soy, Dochamps, Durbuy,...).

HIB Logo

Saunabarrel by Modis® heeft haar privacy- en cookieverklaring aangepast. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu om de diensten van Saunabarrel by Modis® te optimaliseren deze gegevens kunnen altijd worden aangepast of geschrapt wanneer u dit wenst. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je akkoord te gaan met onze  privacy- en cookieverklaring.