Saunabarrel by Modis
nlenfrdeites

Winterkou & saunabaden 

Nu de zomer definitief voorbij is en de temperaturen dalen, is een saunasessie gedurende de komende maanden een weldaad voor lichaam en geest. Eén van de voordelen van een saunabarrel in de tuin is de directe afkoeling van het lichaam eens je in de frisse buitenlucht komt. Zelfs 's winters vat je geen kou als je rechtstreeks vanuit de saunabarrel in de koude buitenlucht stapt. 
Lees meer: Effecten van de sauna in de winter

Saunabarrel barrelsauna op een zomerse dag net voor een bos.
Waarom de saunabarrel ook in de zomer gebruiken ? 
Een saunasessie is heerlijk in elk seizoen. Of het nu koud is buiten of warm, de saunabarrel heeft altijd z'n voordelen.
Maar waarom ook actief genieten van de saunabarrel tijdens de zomermaanden ? 
Koud water doe wonderen voor het lichaam. Koud water na een saunasessie is de beste en authentiekste wellnesservaringdie er is. Tijdens de zomermaanden is het zonde om dit genot weg te laten.
 
Lees meer: Waarom is de sauna ook goed in de zomer ?

Saunabarrel by Modis® heeft haar privacy- en cookieverklaring aangepast. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu om de diensten van Saunabarrel by Modis® te optimaliseren deze gegevens kunnen altijd worden aangepast of geschrapt wanneer u dit wenst. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je akkoord te gaan met onze  privacy- en cookieverklaring.